Twee audio podcasts over het FATCA-vonnis van december 2021 | FATCA

In december 2021 werd voor het eerst door de rechter een vonnis gewezen ten gunste van een slachtoffer van FATCA (inleiding FATCA staat hier).

Niels Heithuis van Pointer (programma op Radio 1) maakte op 16 januari jl. een uitzending naar aanleiding van de uitspraak, de podcast daarvan is op deze pagina is te vinden. In de uitzending komen – naast de eiser van het bovengenoemde vonnis – een hoogleraar belastingrecht en een vertegenwoordiger van Americans Overseas aan het woord.

Degenen die het Engels machtig zijn kunnen dit artikel lezen: AXFNJ Podcast: Retired Dutch pilot Ariës discusses his recent court victory with John Richardson, American Expat Finance 5 januari 2022. Er is een podcast (alleen audio) die ook is te vinden op YouTube:

 

Over Ellen Timmer

Weblog: https://ellentimmer.com/ ||| Microblog: https://mastodon.nl/@ellent ||| Motto: goede bedoelingen rechtvaardigen geen slechte regels
Dit bericht werd geplaatst in Bankrekening krijgen en behouden, Belastingrecht, Financieel recht, onder meer Wft, Wtt, Fraude, witwasbestrijding, Wwft, Grondrechten en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s