Fiscale meldplicht voor advocaten | DAC6, MDR

De Nederlandse Orde van Advocaten maakte dit bericht bekend: Notificatieplicht bij grensoverschrijdende fiscale constructies: implicaties voor de advocatuur. Het gaat over de Europeesrechtelijke verplichting om grensoverschrijdende agressieve fiscale constructies te melden.

Eerder schreef ik over de gevolgen van de Europese regels voor de advocaten die geen belastingadvies geven, De hulpintermediair moet zijn onschuld bewijzen | MDR, DAC6 (15 juli 2019) en Advocaat als hulpintermediair | MDR, DAC6 (23 juli 2019).

Over Ellen Timmer

Weblog: https://ellentimmer.com/ ||| Microblog: https://mastodon.nl/@ellent ||| Motto: goede bedoelingen rechtvaardigen geen slechte regels
Dit bericht werd geplaatst in Belastingrecht, Dienstverlening - juridisch financieel [advocaten, accountants, belastingadviseurs e.d.], Financieel recht, onder meer Wft, Wtt, Grondrechten en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s