Registration of beneficial owners of small entities in the U.S.

In the US, new regulations (Corporate Transparency Act, CTA) require small entities to report their beneficial owners to FinCEN. The CTA is part of the Anti-Money Laundering Act of 2020 (AML Act). The CTA authorizes FinCEN to collect that information and disclose it to authorized government authorities and financial institutions. These regulations go into effect on January 1, 2024.

 

More information:

Over Ellen Timmer

Weblog: https://ellentimmer.com/ ||| Microblog: https://mastodon.nl/@ellent ||| Motto: goede bedoelingen rechtvaardigen geen slechte regels
Dit bericht werd geplaatst in Belastingrecht, English - posts in English on this blog, Financieel recht, onder meer Wft, Wtt, Fraude, witwasbestrijding, Wwft, Grondrechten, Ubo-register en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s