Geëindigd in de Magna Charta top 3 met artikel over privacy van de ubo

Vandaag kreeg ik van Academie voor de Rechtspraktijk bericht dat ik in de top 3 van de Magna Charta Publieksprijs ben geëindigd, in de rubriek artikelen Privacyrecht. Ik ben daardoor een van de drie kanshebbers voor de prijs in deze rubriek, die op 31 januari a.s. wordt uitgereikt.

Via dit bericht op het blog zijn mijn artikelen te vinden, die gaan over het concept van de ‘uiteindelijk belanghebbende’ (ubo) in de Europese en Nederlandse antiwitwaswetgeving en over de gevolgen voor de privacy van deze grote groep ubo’s. Op dit blog is meer informatie over deze onderwerpen te vinden.

In de rubriek blogs Privacyrecht eindigden onderstaande drie auteurs:

 


Aanvulling 4 maart 2020
Inmiddels is de prijsuitreiking achter de rug, ik was niet een van de winnaars maar had wel een prettige middag op het AVDR-kasteel. Over deze Publieksprijs is een digitaal magazine gemaakt, dat op Issuu is te raadplegen.

Over Ellen Timmer

Weblog: https://ellentimmer.com/ ||| Microblog: https://mastodon.nl/@ellent ||| Motto: goede bedoelingen rechtvaardigen geen slechte regels
Dit bericht werd geplaatst in Financieel recht, onder meer Wft, Wtt, Fraude, witwasbestrijding, Wwft, ICT, privacy, e-commerce, Ubo-register en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s