Ministerie van Financiën maakt nieuwe versie ‘veel gestelde vragen toeval-Amerikanen’ bekend | FATCA

Het Ministerie van Financiën heeft op 21 februari jl. een nieuwe versie van de veel gestelde vragen toeval-Amerikanen bekend gemaakt via deze pagina. Daarin wordt het kabinetsstandpunt bekend gemaakt, een standpunt waarop van de kant van toeval-Amerikanen (‘Accidental Americans’) de nodige kritiek is.

Aan de nieuwe faq zijn eerdere versies vooraf gegaan. Er zijn nu:

actuele versie

vervallen vorige versies

Voor de liefhebbers heb ik automatische vergelijkingen gemaakt:

 

NB De vergelijkingen zijn door mij niet gecontroleerd. Mocht iemand iets ontdekken wat niet klopt dan hoor ik dat graag.

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Rotterdam, telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: https://ellentimmer.com/ || modernisering ondernemingsrecht: http://flexbv.wordpress.com/ ||| Motto: goede bedoelingen rechtvaardigen geen slechte regels
Dit bericht werd geplaatst in Bankrekening krijgen en behouden, Belastingrecht, Financieel recht, onder meer Wft, Wtt, Fraude, witwasbestrijding, Wwft, Grondrechten, rechtsstaat e.d. en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s