Functionaliteit van uitspraken.rechtspraak.nl verder verbeterd

Terwijl sommige juridische informatieleveranciers tobben met hun systemen, wordt bij de rechtspraak rustig verder gewerkt aan verbeteringen. Als gevolg daarvan is het uitsprakenregister van de rechtspraak een zeer bruikbare informatiebron. Enige tijd geleden is al mogelijk gemaakt om pdf-versies van uitspraken te downloaden.

De nieuwste verbetering werd op 9 oktober jl. bekend gemaakt. Als in een uitspraak wordt verwezen naar bijvoorbeeld wetteksten, Europese regelgeving of internationale verdragen, kan door middel van een hyperlink worden doorgeklikt naar de betreffende bron. De nieuwe functionaliteit is ontwikkeld door Kennis- en Exploitatiecentrum Officiële Overheidspublicaties (KOOP).

Meer informatie over de huidige functionaliteit van uitspraken.rechtspraak.nl is te vinden in het bericht van 9 oktober.


Aanvulling 23 november 2017
Insolventieregister nu ook geschikt voor mobiele apparaten: lees dit bericht

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Rotterdam, telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: https://ellentimmer.com/ || modernisering ondernemingsrecht: http://flexbv.wordpress.com/ ||| Motto: goede bedoelingen rechtvaardigen geen slechte regels
Dit bericht werd geplaatst in Juridisch diversen, Procesrecht, rechtspraak en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s