Cursus Wwft voor advocaten en notarissen, 10 december 2013 | AVDR

Per 1 januari 2013 is de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) ingrijpend gewijzigd, met belangrijke gevolgen voor ondernemers die onder deze wet vallen. Onder meer juridische beroepsbeoefenaren vallen onder deze wet.

Op 10 december 2013 verzorg ik samen met Jan van Koningsveld (specialist offshore vennootschappen en voorheen werkzaam bij onder meer de FIOD) bij cursusorganisatie AVDR cursussen Wwft voor advocaten en notarissen.

Het volgen van een dergelijke cursus is belangrijk voor advocaten en notarissen, ten eerste om goed op de hoogte te raken en ten tweede omdat de Wwft voorschrijft dat er periodiek aan scholing dient te worden gedaan.

Mijn onderdeel is een inleiding over de wijzigingen die per 1 januari 2013 in de Wwft zijn opgetreden en de nieuwe Europese ontwikkelingen. Jan van Koningsveld (offshorespecialist en ex-FIOD en ex-belastingdienst) levert een bijdrage op het gebied van het doen van cliëntenonderzoek en het onderkennen van ongebruikelijke transacties.

Meer informatie over de cursus van 10 december 2013 op deze pagina

Over Ellen Timmer

Weblog: https://ellentimmer.com/ ||| Microblog: https://mastodon.nl/@ellent ||| Motto: goede bedoelingen rechtvaardigen geen slechte regels
Dit bericht werd geplaatst in Dienstverlening - juridisch financieel [advocaten, accountants, belastingadviseurs e.d.], Evenementen, Financieel recht, onder meer Wft, Wtt, Fraude, witwasbestrijding, Wwft en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s