Nee, het toezicht op juridische beroepen dient niet onder een Autoriteit Juridische Markten te vallen

In Notariaat Magazine van juni 2014 staat mijn reactie op de stelling “Het toezicht van juridische beroepen zou onder een Autoriteit Juridische Markten moeten vallen”. Deze stelling werd geplaatst naar aanleiding van het interview met rechtsbijstandsverzekeraar DAS in het FD van 2 mei 2014 waarin zij aandringen op een Autoriteit Juridische Markten (AJM). Op de stelling is verder gereageerd door Fred Hammerstein (voorzitter Bureau Financieel Toezicht), Jeroen Recourt (kamerlid en voormalig rechter) en Herman van den Eerenbeemt (notaris).

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Rotterdam, telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: https://ellentimmer.com/ || modernisering ondernemingsrecht: http://flexbv.wordpress.com/ ||| Motto: goede bedoelingen rechtvaardigen geen slechte regels
Dit bericht werd geplaatst in Bestuursrecht, Dienstverlening - juridisch financieel [advocaten, accountants, belastingadviseurs e.d.] en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s