Betaalgegevens en online marktmacht | Corien Prins op NJBlog

Corien Prins schreef voor NJB het artikel “Betaalgegevens en online marktmacht” over de gevolgen van de inwerkingtreding van de herziene richtlijn betaaldiensten. Zij vindt dat de nieuwe technische mogelijkheden gepaard moeten gaan met streng toezicht en aanpak van partijen die de regels aan hun laars lappen:

Tijd, om aan toezichthouders de ruimte te bieden stevig in hun schoenen te kunnen staan bij het beoordelen en sanctioneren van aanbieders die het niet zo nauw nemen met de wettelijke normen, hoe mooi en economisch waardevol hun innovatieve diensten ook moge zijn.

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Rotterdam, telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: https://ellentimmer.com/ || modernisering ondernemingsrecht: http://flexbv.wordpress.com/ ||| Motto: goede bedoelingen rechtvaardigen geen slechte regels
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Financieel recht, onder meer Wft, Wtt, ICT, privacy, e-commerce en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s