Herkansing voor notariaat als ID-dienstverlener

Het notariaat gaat in de digitale herkansing met het Notaris-ID. Lees het artikel dat Lex van Almelo schreef voor het decembernummer van het KNB-blad Notariaat Magazine: ‘Wereld veiliger met Notaris ID‘.

Overigens: met het verhaal van de pedagoge over schijnveiligheid ben ik niet eens.
Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het leren hoe je digitaal zo veilig mogelijk opereert en welke zwakke punten er ook in beveiligingsmogelijkheden als Notaris-ID zitten. Verder kan de schade door digitale fouten vele malen groter zijn (een leven lang, over de hele wereld) dan het spreekwoordelijke ‘branden aan de kachel’.

Meer informatie

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Rotterdam, telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: https://ellentimmer.com/ || modernisering ondernemingsrecht: http://flexbv.wordpress.com/ ||| Motto: goede bedoelingen rechtvaardigen geen slechte regels
Dit bericht werd geplaatst in Dienstverlening - juridisch financieel [advocaten, accountants, belastingadviseurs e.d.], ICT, privacy, e-commerce en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s