Witwasobservaties

Regelmatig schrijf ik over de macabere wereld van de witwasbestrijding die wij aan Europa en FATF te danken hebben. Dat doe ik niet voor niets, want gelukkig zijn er meerdere bloglezers die de artikelen waarderen. Een van die lezers schreef op de laatste dag van vorig jaar:

ik weet niet of je veel reacties op jouw blog ontvangt, maar bij deze graag mijn complimenten voor de actualiteit ervan en de inhoudelijke observaties (telkenmale erg nuttig). Met name van jouw signaleringen tav de Wwft maak ik vaak gebruik in de praktijk en bij het doceren over dit onderwerp. Daarom wens ik als trouwe lezer jou ook graag een voorspoedig en succesvol 2018!

Dat is fijn om te lezen.

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Rotterdam, telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: https://ellentimmer.com/ || modernisering ondernemingsrecht: http://flexbv.wordpress.com/ ||| Motto: goede bedoelingen rechtvaardigen geen slechte regels
Dit bericht werd geplaatst in Fraude, witwasbestrijding, Wwft. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s