Datum inwerkingtreding Wet bestuur en toezicht: wordt het 1 januari 2012?

Op dit moment is nog niet bekend op welke datum de Wet bestuur en toezicht in werking treedt. In het Factsheet beperking commissariaten bij grote NV/BV/stichting op www.rijksoverheid.nl wordt gezegd dat 1 januari 2012 wordt nagestreefd. Meer heb ik er niet over kunnen vinden. Mij is niet duidelijk waarop men bij Kennedy Van der Laan (juni 2011), in het artikel “One-tier board per 1 januari 2012 in wet”, baseert dat het zeker 1 januari a.s. wordt.

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Rotterdam, telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: https://ellentimmer.com/ || modernisering ondernemingsrecht: http://flexbv.wordpress.com/ ||| Motto: goede bedoelingen rechtvaardigen geen slechte regels
Dit bericht werd geplaatst in Bestuur en toezicht bij rechtspersonen, Modernisering ondernemingsrecht, Rechtspersonenrecht en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s