Bestuursrechtcongres: juristen uit het papieren tijdperk houden zich bezig met de digitale overheid

Vandaag het symposium van de Vereniging voor Bestuursrecht bijgewoond. Heel interessant wat er op ons afkomt. De aanwezigen waren het er over eens dat de overheid gaat veranderen door de grotere digitale mogelijkheden. Corien Prins (van de WRR en het rapport over de iOverheid) wees op risico’s verbonden aan de informatisering van de overheid. Een rechtsinformaticus van de Raad voor de Rechtspraak waarschuwde voor de gevaren van het niet-anonimiseren van uitspraken zoals deze op www.rechtspraak.nl worden gepubliceerd.

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Rotterdam, telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: https://ellentimmer.com/ || modernisering ondernemingsrecht: http://flexbv.wordpress.com/ ||| Motto: goede bedoelingen rechtvaardigen geen slechte regels
Dit bericht werd geplaatst in Bestuursrecht, ICT, privacy, e-commerce en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s