11 oktober 2012, Rotterdam, seminar bestuurdersaansprakelijkheid bij de besloten vennootschap, juridisch en fiscaal

Op 11 oktober a.s. van 15 tot 18 uur organiseert Pellicaan Advocaten in samenwerking met Mazars een seminar bestuurdersaansprakelijkheid bij de besloten vennootschap (juridisch en fiscaal). Tijdens dit gratis seminar worden de actualiteiten inzake juridische en fiscale bestuurdersaansprakelijkheid besproken, waarbij de positie van de statutair directeur onder het nieuwe flex-bv recht aan bod zal komen. De pdf-versie van de uitnodiging vindt u hier.
Onderstaand volgt enige nadere informatie over het programma en de sprekers.

Programma
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Introductie door dagvoorzitter Sander Boomman (accountant Mazars)
16.10 uur De statutair directeur van de flex-bv – Ellen Timmer (advocaat Pellicaan Advocaten)
16.55 uur Pauze
17.10 uur Actualiteiten fiscale bestuurdersaansprakelijkheid – Pieter Visser (belastingadviseur Mazars)
17.45 uur Gelegenheid om vragen plenair aan beide inleiders te stellen
18.00 uur Borrel

Sprekers
E.C. (Ellen) Timmer is als advocaat ondernemingsrecht werkzaam bij Pellicaan Advocaten N.V. en houdt zich al lange tijd bezig met het rechtspersonenrecht in ruime zin, met inbegrip van bestuurdersaansprakelijkheid (en de preventie daarvan), herstructurering, fusie & overname, alsmede geschillen in de ondernemingssfeer. Voorts is zij actief op het gebied van het financiële (toezicht)recht, onder meer met betrekking tot de Wet toezicht trustkantoren en Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme.
P.A. (Pieter) Visser is als partner-aandeelhouder verbonden aan Mazars en is actief binnen de belastingadviespraktijk te Rotterdam. Hij is hier sinds 1995 werkzaam en heeft als generalist brede advieservaring opgedaan binnen de algemene fiscale adviespraktijk met fiscale planning voor stichtingen, verenigingen en (middel)grote (familie)ondernemingen op het gebied van de structuur, herstructureringen (fusies, samenwerkingsverbanden), opvolgingen, overdrachten en de fiscale planning.

Locatie
Mazars Rotterdam, Rivium Promenade 200, Capelle a/d IJssel

Aanmelden en inlichtingen
U kunt zich aanmelden voor dit seminar door het inschrijfformulier in te vullen. Inlichtingen zijn verkrijgbaar bij Carolien van Willigen, telefoon 088-6272288, e-mail Carolien.vanWilligen@pellicaan.nl.

Diversen
Het seminar is ook bij LinkedIn events aangekondigd.

Over Ellen Timmer

Weblog: https://ellentimmer.com/ ||| Microblog: https://mastodon.nl/@ellent ||| Motto: goede bedoelingen rechtvaardigen geen slechte regels
Dit bericht werd geplaatst in Bestuur en toezicht bij rechtspersonen, Bestuurdersaansprakelijkheid, Rechtspersonenrecht en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s